пʼятницю, 16 серпня 2019 р.

15 СЕРПНЯ ВІДБУВСЯ ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР-НАРАДА МЕТОДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

15 серпня 2019 року на базі науково-методичної лабораторії математичних дисциплін КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся семінар-нарада «Методичне забезпечення викладання математики у 2019/2020 навчальному році відповідно до Концепції Нової Української Школи», в якому взяли участь 30 працівників методичних кабінетів міст, районів та об’єднаних територіальних громад Одеської області.

Учасники семінару під керівництвом завідувачки лабораторії Грінчук В.В. плідно обговорили актуальні проблеми організації викладання математики у 2019/2020 навчальному році.

Методист вищої категорії Потьомкіна В.Ю., ґрунтуючись на підсумках проведених лабораторією протягом 2018/2019 навчального року моніторингових досліджень, проаналізувала результати впровадження нових навчальних програм у 10-х класах, висвітлила питання якості знань у фактологічному розрізі.

Аналіз результатів та змісту завдань ЗНО 2019 року з математики презентувала в.о. доцента кафедри природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Задоріна О.М.

Виступ в.о. професора кафедри Мітельмана І.М. був присвячений стану профільного та поглибленого вивчення математики в закладах загальної середньої освіти області, а також — рекомендаціям, наданим з цих питань Науково-методичною радою Одеської академії неперервної освіти.

Для учасників семінару також був проведений тренінг щодо трансформації вимог до сучасного уроку математики в контексті розбудови Нової Української Школи.

Учасники семінару високо оцінили актуальність порушених питань, змістовність і практичне спрямування доповідей та наданих презентаційних матеріалів, які обов’язково стануть у пригоді працівникам методичних служб Одещини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.