середу, 27 березня 2019 р.

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ПРОФЕСОРОМ Є.П.НЕЛІНИМ

22 березня 2019 року на базі науково-методичної лабораторії математичних дисциплін КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся науково-практичний семінар-тренінг «Нові підручники з математики для 11 класу як основа успішної реалізації вимог оновлених програм та підготовки учнів до ЗНО з математики». Спікером семінару виступив Нелін Євген Петрович — професор кафедри математики Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди, кандидат педагогічних наук. Нелін Є.П. є одним з укладачів та експертів завдань ЗНО з математики, автором шкільних підручників з математики — переможців Всеукраїнських конкурсів. 
Аудиторія ледве вмістила в себе числених учителів різної вікової та кваліфікаційної категорії. Усі вони прагнуть до ефективних змін у сучасній освіті, і тому учасники семінару з величезною зацікавленістю взяли участь в обговоренні нових підручників з математики, в яких вдало реалізовано компетентнісний підхід.
Неабиякий інтерес викликали питання методики розв’язування завдань з параметрами, оскільки, як показує практика, саме такі завдання викликають найбільших затруднень в учнів під час складання ЗНО. Євген Петрович звернув увагу на особливості таких завдань та моделювання типових помилок, яких припускаються школярі.
Учасники семінару-тренінгу відзначили високий рівень заходу та професіоналізм спікера. Кожен мав можливість підвищити свій фаховий рівень та повернутись до своїх навчальних закладів з новими ідеями та творчим натхненням.
За результатами семінару усі учасники отримали сертифікати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.