четвер, 31 жовтня 2019 р.

ЛЮДИНА-ЛЕГЕНДА, ЗА ПЛЕЧИМА ЯКОЇ МАЙЖЕ 60-РІЧНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ СТАЖ!

   Сьогодні на заслужений відпочинок йде видатний фахівець у галузі методики викладання математики та неперервної педагогічної освіти Грінчук Валентина Василівна, завідувач науково-методичної лабораторії математичних дисциплін кафедри природничо-математичної освіти та інформаційних технологій КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
   Людина-легенда, за плечима якої майже 60-річний педагогічний стаж! Людина, причетна до найбільш значущих позитивних освітніх змін! Людина бездоганної професійної репутації! Людина, яку безмежно поважають тисячі людей: від керівників Міністерства освіти до авторів підручників, учителі, учні та батьки.
   За вагомий внесок у розвиток освіти Валентину Василівну нагороджено відзнакою Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський», знаками «Відмінник народної освіти УРСР», «Відмінник освіти України», численними почесними грамотами та цінними подарунками органів державної влади та управління освітою, грамотами Одеського обласного інституту удосконалення вчителів та Одеської академії неперервної освіти Одеської обласної ради. 
   Ми сподіваємося, що Валентина Василівна ще багато років буде поряд з нами, і ми матимемо щасливу можливість спиратися на її безцінний досвід, унікальний педагогічний доробок і відчувати особистісну підтримку. Низький уклін Вам, дорога Валентина Василівна! Ми пишаємось, що маємо честь бути Вашими колегами.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.